Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sigara ve sağlık

Allah rahmet eylesin. Bende uzun sure kullanmis ve 18 ay once birakmis bulunmaktayim. Darisi tum birakmak isteyen arkadaslarin basina diyorum.
 
ebediyete giden arkadaşa allahtan rahmet kalanlara baş sağlığı dilerim.
sağlığı hesaba katmadan sigara içmiş ve bırakmış biri olarak kabaca şu hesabı yapıyorum
günde bir paket sigara içen biri ortalama 8tl verse ayda 240 tl yapıyor...
bu parayla 10 aylık taksit ödeyerek 2400 tl'lik bir eşya alabilirsiniz.

benim aylık yakıt kullanımım 1depo. Bu benim kendi belirlemiş olduğum bir sınır. Ekstra çıkmadığı sürece buna uyarım.
Sigarayı bırakarak her ay 1 depo benzimin BEDAVAya geliyor...
sağlıklı olmanız da promosyonu...;)
 
Sevgili SCW'li Arkadaşlarım. 29-eylül günü öz ağabeyim kadar çok sevdiğim bir dostumu ahirete uğurladık.
Evet her nefis kesinlikle ölümü tadacak ve Allah'a döndürüleceğiz ve Hesap vereceğiz. Yaşadığımız hayatın her ayrıntısından... Ben sağlık kısmı ile ilgili, özellikle de sigara içmenin hayatımızı, çevremizi, çocuklarımızı, ailemizi, sağlığımızı nasıl etkilediğini bu vesile ile dikkatlerinize sunmak sizleri ve mümkün olan herkesi bu konuyu bir kez daha düşünmeye davet etmek istiyorum Sağlığımız Allah C.C. nün bizlere en büyük nimetlerinden biri.
Lütfen bunu başta sigara olmak üzere tüm sağlığa zararlı alışkanlıklarla tüketmeyelim. Çoğunuzdan yaşça büyük olduğum düşüncesiyle bir ağabeyiniz olarak sizleri temin ederim ki Sağlık İnsanın en büyük hazinelerinden biridir.
Gelin bu alışkanlıktan hemen vazgeçelim. Gelin vazgeçmeye, vazgeçirmeye teşvik edelim. Gelin en iyimser düşünceyle sevdiklerimize " CANIMIZ EVLATLARIMIZA" sigara içen kişiler olarak kötü örnek oluşturmayalım.
Olası onların "Sigarayla tanışma, özenme, alışma sebepleri" olmayalım.
Bir düşün Allah muhafaza etsin. "Akciğer kanseri" Ben sizlerin ve tüm sevdiklerinizin ve tüm sevdiklerimin böylesi bir hastalığın baş sebebinden vazgeçemediği için bununla yüz yüze kalmasından Allah'a sığınırım.
Alah C.C. Hepinize, hepimize ve tüm sevdiklerimize ve tüm iyi insanlara hayırlar, sıhhat ve afiyetler nasip etsin İNŞAALLAH.

Hadi hemen şimdi, Şu an bırakıyoruz..... Değil mi???????
Amin, Arkadaşınız için Allah rahmet etsin.
 
Sigarasiz bir hayat oh ne rahat 6 yıl oldu bırakalı iyiki birakmisim

celo
 
Tüm kardeşlerime içten paylaşımları için çok teşekkür ederim. İnşaallah burada "Bende artık sigarayı bıraktım" mesajlarını da görmek, beraberce sevinmek istiyoruz değil mi???
Hadi SCW' li sigara içen kardeşlerim bir kez daha düşünün lütfen.........
 
ben bırakamıyorum sigarayı :) rabbim herkese hayırlı ölüm versin...yüreğine sağlık tşkler
 
Geri
Üst Alt