Sibop Kapakları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Toretto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Toretto

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aracım için özel olarak aldığım sibop kapaklarımı çalmışlar 🙂. O aciz arkadaşa sesleniyorum: Apartmanın kamerasından seni buldum 🙂 o kapakları sana takmassam şerefsizim. Kabız edicem seni. sen kendini biliyorsun.

Merhaba arkadaşlar aracım için özel olarak aldığım sibop kapaklarımı çalmışlar 🙂. O aciz arkadaşa sesleniyorum: Apartmanın kamerasından seni buldum 🙂 o kapakları sana takmassam şerefsizim. Kabız edicem seni. sen kendini biliyorsun.

Sonuna kadar git kardeşim.. Hırsızlık affedilecek bir durum değil..

️ Aşk-ı Şehir Eskişehir

benım de çaldılar yakalarsan monte et kendısıne 😀

geçmiş olsun bence jant ve lastiğide geçir kendisine

Geçmiş olsun kardeşim...simdi çalan arkadaşa kizma bee...belki bi yerlerinden hava kaciyordur da oraya takacaktir utandirma garibi...🙂
Saka bi yana yakalarsan affetme usta...
🙂
Kapakları arkadaşa ücretsiz monte ediver🙂

Ne insanlar var yahu. Bence şikayet et gitsin. Muhattap olma. . .

o hain trakya scw den olamaz.
ama mademki tanıyosun haber ver çorlu olarak baskınımızı yapalım kardeşim...

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt