Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Shakıra turneye seat ile çıktı

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
Shakira`nın Avrupa turnesinin ana sponsoru olan SEAT, sanatçının son albümündeki popüler şarkısıyla aynı adı taşıyan İbiza, Leon, Altea ve Altea XL KombiGood Stuff özel modellerini Shakira`nın turnesi öncesinde tanıtmaya başladı.

FRANKFURT - Bin 500 Euro`ya varan fiyat avantajıyla satışa sunulan İbiza, Leon, Altea ve Altea XL Kombi Good Stuff özel modelleri ile Shakira`nın Avrupa turnesi boyunca SEAT otomobil bayilerinde yerini alacak. Shakira`nın Avrupa turnesinin ana sponsoru olan SEAT, sanatçının son albümündeki popüler şarkısıyla aynı adı taşıyan İbiza, Leon, Altea ve Altea XL Kombi Good Stuff özel modellerini Shakira`nın turnesi öncesinde tanıtmaya başladı. Diğer özel modellere göre Bin 500 Euro`ya varan fiyat avantajı sağlayan yeni sportif ve geniş donanım özelliklerine sahip Good Stuffözel modelleri, 2010 yılı Ekim ayı sonuna kadar SEAT otomobil bayilerinde satılacak.

İbiza Good Stuff
Beş kapılı ya da üç kapılı seçenekleri bulunan İbiza Good Stuff 1.4 (63 kW/85 PS) benzinli motora sahip. TomTom Navigation One IQ Routes Central Europe, bluetooth ve usb girişleri, yağmur sensörü, arka park yardım sistemi, otomatik ön aynalar ve daha birçok donanımla beraber satılan İbiza Good Stuff` Bin 230 Euro fiyat avantajıyla satışa sunuldu.

Leon Good Stuff
SEAT, Leon Good Stuff modeliyle yeni bir motorunu da tanıtıyor. Turbo hızlanma ve direk enjeksiyon özellikleri sayesinde hem dinamik hem de tutumlu bir motor olan 1.2 TSI (77 kW/105 PS), SEAT tarafından ilk kez Leon Good Stuff özel modelinde kullanılıyor. Bu motora alternatif olarak 1.6 TDI CR (77 kW/105 PS) sunuluyor. Reference modelinin temel alındığı Leon Good Stuff, 16 inç hafif metal jantlara ve 205/55 R 16 büyüklüğünde lastiklere sahip. Radyo uzaktan kumandalı çok fonsiyonlu direksiyon, iPod uyumlu usb yuvası, hız ayarlayıcı, ısıtmalı dış aynalar ve sürüş keyfinin en üst noktada yaşanmasını sağlayan donanımlarını sunuyor. Leon Good Stuff, diğer Leon modellerine oranla Bin 500 Euro fiyat avantajıyla satılıyor.

Altea ve Altea XL Kombi Good Stuff
Altea ve Altea XL Kombi Good Stuff modelleri de hem 1.2 TSI hem de 1.6 TDI CR motor seçenekleriyle satışa sunuluyor. 6 inç hafif metal jantlara, ısıtmalı dış aynalar, çok fonksiyonlu direksiyon, usb yuvası ve sis farlarını içeren dizayn paketle beraber satılan Altea ve Altea XL Kombi Good Stuff modelleri, seri modellere göre 550 Euro fiyat avantajı sağlanıyor.
 
teşekkür ederiz..
velakin XL'a 1.2 TSI da biraz abartmak olur artık.. :)
 
ben 2'sini de istemiyorum.. :D :D
 
Eskisi gibi değil zaten Shakira..Alıpta naapcan..:D
 
Şu 1.2 TSI motoru da duyunca içim kamaşıyo :S Azıcık yüklense patlıcakmış gibi..

---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:41 ----------

Sezgin oyle demek istemiş :D
Sen sadece tercüman oldun yani :D
 
Geri
Üst Alt