Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce yetkili servislere hiç gitmedim. Bakım fiyatının yüksek olduğu söyleniyor. son zamanlarda yetkili servise giden(15 bin,30 bin bakımı gibi) arkadaşlar varsa ücret ne kadar ödediler acaba?
Aracınız garanti kapsamında ise tabi ki servise gidin ama değilse 3 liraya 5 vermenin mantıgı yok diye düşünüyorum en son avek servisinde bi arkadaşım 500 tl yakın bi servis ücreti ödemişti kampanya vs varken
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.