Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Selamlar memnuniyetimi sizlerle paylaşmak istedim

anfor

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Mar 2012
Mesajlar
79
Yaş
48
SELAM SEAT KULLANICILARI ben daha henüz bir aylık seat leon kullanıcısıyım düşünüyorumki geç kalmışım daha önceleri almalıymışım seat leon u son derece keyifli ve güvenilir bi araç beni tatmin etti açıkçası. aracımın ikinci sahibiyim benden önceki sahibi çok temiz kullanmış bende titiz bir insanım bende temiz kullanmaya özen göstericem.aracımı bugün bursa doğuş otodan 45000 km ağır bakımdan çıkardım ve gerçekten bursa doğuş oto da karşılaştığım ilgiden alakadan çok memnun kaldım araç sürekli doğuş otoda servise girdiği için muazzam indirimle karşılaştım ve herkişiyede tavsiye ederim ayrıca servis müdürü mehmet bey e buradan saygılarımı sunar memnuniyetimi dile getiririm.bundan önceki arcım fiat markaydı hep yetkili servisine götürdüm fakat bursa doğuş oto daki ilgi beni çok memnun etti seat ını seven yetkili servis harici yerlere götürmesin! BU BİR TAVSİYE SEVGİ VE SAYGIYLA KALIN. İBRAHİM ÇAKICI / BANDIRMA
 
güzel günlerde kullanın hayırlı olsun araç :)
 
hayırlı olsun güzel tercih olmuş
 
Hayırlı olsun...Bursa Doğuş oto yenilendiği için o ilgi alaka birazda ondan kaynaklanıyor...:)Mehmet Bey daha önce içeride teknisyendi..Yeni yapılanmda servis sorumlusu oldu..Kendisi çok iyi biridir...İçeriden geldiği içinde her şeyi çok iyi biliyor...Bu arada bidaha gelirsen haberimi olsun..Doğuş otonun hemen arkasında oturuyorum..:)
 
tüm arkadaşların hayırlı dileklerinden ötürü sonsuz teşekürler...
 
selam sezgin yaklaşık 2 saat önce bursa daydım kısmetse hir dahaki sefere görüşürüz inşallah. ayrıca audi de (elektirik teknisyeni ahmet eşimin yeğeni olur onunda mehmet bey le tanışmamızda vesile olmuştur)
 
Geri
Üst Alt