Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT'lar artık LG ile sesini duyaracak

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
3 Kasım 2009
Volkswagen LG kullanacak


LG Electronics, Volkswagen Grubu’nun 3 otomobil markasının müzik sistemlerinin ana tedarikçilerinden biri olacak.

LG Electronics İş Çözümleri Birimi, dünyanın üçüncü büyük otomobil üreticisi Volkswagen ile en büyük müzik sistemleri anlaşmalarından birini imzaladı. 370 Milyon Dolar değerindeki yedi yıllık anlaşma, 2012’de başlayacak.

İşbirliği çerçevesinde LG Electronics, Volkswagen Grubu’nun 3 otomobil markasının müzik sistemlerinin ana tedarikçilerinden biri olacak. Bu markalar Almanya’da Volkswagen, İspanya’da SEAT ve Çek Cumhuriyeti’nde Škoda olarak belirlendi.

Volkswagen ile gerçekleştirilen işbirliğinden son derece memnun olduklarını belirten LG Electronics İş Çözümleri Birimi Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı B. B. Hwang; “Tüketicilerimiz LG Electronics’in üstün araç içi ses teknolojilerini Volkswagen Grubu marklarında da deneyimleme fırsatı bulacaklar. Bu durum bizleri oldukça heyecanlandırıyor. LG olarak otomobil eğlence sistemlerine yönelik ürünler ve çözümler geliştirmeye ve tüketicilerimize en iyisini sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
Bakalım ses kalitesi nasıl olacak makyajsız araçlarda ses kalitesi harika şuan....
 
güzel olucak eminim LG iyidirde suan ki nedir :D
 
Audı de zaten Bose kullanılyo ust paketlerınde,hatta 98 model A3 te bıle bulunuyor:) Seattada umarım eskı kalıteyı bozmazlar,her ne kadar ewde 5+1 home theatre sıstemım LG olsada arabada nasıl olur bılemem :)
 
golflerde bildiğim kadarı ile mk ıv ten beri blaupunkt serisi kullanılıyor. blaupunkt gama rcd 300 (200-210-310-500-510) serisi vw markası altında kullanılan modeller. eğer lg ye geçilecekse teyplerin görüntüsüde değişecektir bence muhtemelen :)
 
Geri
Üst Alt