poyraz5561
Kayıtlı Üye
2001 seat toledo şöför kapısının iç tutma kolu civatayla kapıya vidalanan yerden kırıldı. dandirik bir parça ama bulamadım 3-4 gündür çıkmacılarda. nasıl bulabilirim bunu arkadaşlar.
2001 seat toledo şöför kapısının iç tutma kolu civatayla kapıya vidalanan yerden kırıldı. dandirik bir parça ama bulamadım 3-4 gündür çıkmacılarda. nasıl bulabilirim bunu arkadaşlar.
Hocam çok teşekkür ederim.. Ahh kocaeli ilk görev yerim, anısı başkadır bende. Bu arada aksaraydan bir çıkmacıdan buldum. Forumlarda araştırırken doğuş oto da 77 tl ye satılıyormuş zaten. iyi bari bunu öğrenmiş oldum. çünkü parçacılarda bu tutmağı bulma işi tamamen nasip. Belki 10 15 kişiyi aramıştımmerhabalar büyük geçmiş olsun kocaeli de ne taraftasınız acaba ona göre yönlendirebileceğimiz bir yer mevcut
Hocam çok teşekkür ederim.. Ahh kocaeli ilk görev yerim, anısı başkadır bende. Bu arada aksaraydan bir çıkmacıdan buldum. Forumlarda araştırırken doğuş oto da 77 tl ye satılıyormuş zaten. iyi bari bunu öğrenmiş oldum. çünkü parçacılarda bu tutmağı bulma işi tamamen nasip. Belki 10 15 kişiyi aramıştım
Hocam bir forumda görmüştüm birisi almış. Ne kadar doğru bilmiyorum sormak lazim. Ben aksaraydan bir arkadaştan almıştım şoför kapısındakini. Bugün diğer kapilarinkini söküp bi bakayım onlar ne alemde dedim. Ne goreyim hepsi çatlamış. Hatta bazıları sokerken kenarlarından ufalandi bile. Seat böyle bir parça nasıl yapar anlamış değilim. Velhasıl şu an 3 kapı koluna da ihtiyacım var. 1 ay önce parçayi bulduğum arkadaşı aradım hepsi satıldı elimde parça kalmadı dedi. Konya daki wosver demiş arkadaşlar onu dahil herkesi aramıştım bulamamıştım o zamanlar şimdi de bulamıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı acabaBu kanserlı parca DOGUS OTO DA 77 tl mı gercekten.Alan arkadaslar varmı.