Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
toledomun arka kapıları boş sadece yeri var daha önce buralara hopörler taktıran oldumu servis kaça yapar dışarıda yapsak garanti dışı mı olur birde kablolar acaba çekilimidir yardımlarınızı bekliyorum
Kablo büyük ihtimalle çekili değildir. Daha önce arkaya kolon taktıran çok oldu. Garanti bozduğunu hiç sanmıyorum. Ben de geçen sen sıfır aldığımda 150 liraya iki tane taktırmıştım. Hemde öndekilerden çok daha iyi bir sound aldım. Ayrıca bu durumla ilgili daha önce bir konu açılmıştı. isterseniz bir de orayı inceleyin.
Seat bunu da mı yapacaktı yahu. Hoparlörden bile kısmışlar mı?
Bende garantiyi bozacağını düşünmüyorum. Zaten garanti derken bozsada sadece ses sisteminin ki bozulur komple değil yani.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.