Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler yardım edin lütfen Seat Leon Almayı Düşünüyorum 1.6 105 hp Dsg ama dsgnin çok sorun çıkartığını söylüyorlar yakıt,kalkışta titreme vs. vs. ? not: araç illaki dizel olmalı.
bu 1.6 benzinli mi
daha doğrusu kaç model
eğer benzinli eskilerden ise onlarda dsg var mı bilmiyorum eğer varsa 6 ileri yağlı tiptirki onlarda sorun yaşamazsın
yok
1.6 tdi dsg ise 7 ileri kuru tip dir..evt sorun yaşayanlar da var yaşamayanlarda var..
ama bizim bildiğimiz sorun yaşanyalar yaşamayanlara göre azınlıkta en azında etrafa yansıyan bu
özgür sorunsuz biniyor maşeALLAH
Hasan (H-G) de sorunsuz biniyor maşeALLAH
ve diğer arkadaşlarımız da sorun yaşayan az
dsg nin keyfi güzel tadı farklı..
Üretim tarihi 2011 47ci hafta sonrası ise 2ci nesil sağlam kavramalı dsg7 ile sorunsuz kullanırsınız 🙂
Eğer 47ci hafta öncesiyse doğuş yavaş yavaş eskileri veya arıza yapanları randevuyla değiştiriyor 🙂
Dsg çıkalı 3-4 yıl fln oluyor. ilk zamanlarında bazı sorunlar çıktı, ama artık sorun çıkaracağını sanmıyorum. rahat rahat alabilirsiniz.
araç teknolojisinde ilk çıkanı almak çok mantıklı değil 1-2 sene bekleyip öyle almakta fayda var. sorunlar yaşandıkça üretici araçlarda ufak düzeltmeler yapıyor. son hali daha sağlam oluyor. 4.5 seneden sonra ise artık kasa değişim zamanı yaklaşıyor dolayısı ile almak çok mantıklı olmuyor. ama soru dsg olunca artık ok denebilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.