Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon Style 1.6 TDI almak istiyorum. Yardım?

halidaltuner

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2010
Mesajlar
4
Yaş
34
Merhabalar,

Uzun süredir bu araç için araştırma yapıyorum. Ancak kulaktan dolma bilgilerle ve söylentilerle hareket etmek istemiyorum. Aracı 2011 Ocak ayı itibariyle almak gibi bir niyetim var. Bu konuda tavsiyelerinizi almak isterim.

Peşin, uygun kredi veya yarısı peşin şeklinde düşünüyorum. Plazalar arası fiyat farkları oluyor mutlaka. Nereleri tavsiye ediyorsunuz?

Teşekkür ederim,
 
Halid hosgeldin..kendini tanittin mi bilmiyorum ama once biraz kendinden bahsetmen gerekiyor..insallah kendine uygun araci alirsin..cok mantikli secim 1.6 tdi:eek:key:
 
kendinizi üyelerimiz kısmında tanıtırmısınız..
 
selamlar hayırlı bayramlar öncelikle 10 numara seçim aracı ise doğuş otodan al derim en uygun fiyatı her zaman ana satıcı verir :)
 
üşenmeden bi kaç bayii ve Doğuş aranmalı derim.. :)
Doğuşlarda fiyat aynı oluyo ama bayiilerde değişiyo elbet..
 
selamlar hayırlı bayramlar öncelikle 10 numara seçim aracı ise doğuş otodan al derim en uygun fiyatı her zaman ana satıcı verir :)

genelde ana satıcı en düşük fiyatı verir :) ama bana mı ters oldu bilemem.. 1.2TSI aracı 36.400'den 36ya indirdiler en fazla.. Aerobodykiti 3.800'den aşşağı indirmediler. Sunrooflu veya espli aracımız yok dediler.. Altur'a gittim basın express üzerinde aracı 35.400 aerokiti 3.500 + sunrooflu aracımız gemide ay sonuna burda olur dediler.. ESP paketli yok dediler.. Doğuş oto daha düşük fiyat verir diye gittim ama Altur'dan daha iyi fiyat çıktı ve Altur'dan aldım aracımı...
 
Doğuş Oto'dan adam olmaz. Bence ordan araç almayın. Hem satışı hem hizmeti rezalet. Forumda oradan araç alıp memnun olmayan çok kişi var..
 
Kayadibinden 2 hafta önce 2 tane 1.6 tdi leon aldık kardeşimle beraber, deri koltuk+sunroof+17 inch jant ve park mesafe hediyesi ile 46 700 e teslim aldım.
 
Geri
Üst Alt