Seat Leon Led Sis

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Furkannn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Seat Leon aracıma led sis takmayı düşünüyorum taktıran arkadaslar varmı varsa eğer hangi markayı kullanıyorlar H kaç olucak ? Kaç watt gücünde olucak

Montajı nasıldır ? Tamponu indirme veya ön davlumbazı sökme gibi işlemler yapılıyormuş ne kadar doğrudur bilemedim

Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Sisler h8 yanlış hatırlamıyorsam tampon sökme olmuyor yanda çerçeve sökülerek hallolur led phillips marka iyidir

Taktıranlar görünce bilgi verir ben sislere led e karşıyım o yüzden çok detayını bilmiyorum

Ben de led konusunu takip ediyorum. Forumdan bir arkadaş 5K lümen sis taktırmıştı. Farlarla birlikte açıldığında inanılmaz durmuştu. Konuyu kaybettim ne yazık ki. Peki sislere led takılması muayene de sıkıntı çıkarıyor mu acaba ?

sıkıntı çıkarmıyor, sadece parklara uygunsuz yazıyor, onun haricinde bir sıkıntı yok. polo aracımda hala kullanıyorum;

Mk3 ise aracın h8 sis ampulleri.Ben Uzunlarda kullanıyorum 9000 lümen.Sislere takan bir arkadaş vardı görürse yazar yanlış hatırlamıyorsam sisleri nikendi.Marka olarak çok iyi değil ama sislerde iş gorur ama çinden onun fiyatına daha iyi urun bulabilirsiniz.

Mk3 ise aracın h8 sis ampulleri.Ben Uzunlarda kullanıyorum 9000 lümen.Sislere takan bir arkadaş vardı görürse yazar yanlış hatırlamıyorsam sisleri nikendi.Marka olarak çok iyi değil ama sislerde iş gorur ama çinden onun fiyatına daha iyi urun bulabilirsiniz.

9000 lümen çok iyiymiş evet 2016 leon. taktırmışken kaliteli birşey olsun istiyorum. Fiyat aralıkları ne durumda acaba ?

sıkıntı çıkarmıyor, sadece parklara uygunsuz yazıyor, onun haricinde bir sıkıntı yok. polo aracımda hala kullanıyorum;

parklara uyumsuz derken arıza ışığı mı yakıyor acaba ?

Bence sislerde dogru led kullanıldığında cok iyi duruyor ve aydinlatiyor @depness murat abimin fr'ı na aliexpresten aldığımiz 9600lümenlik ledlerin fotoları aşağıda kullanışlılığınıda kendi görünce yazar zaten 🙂
0c80f0cc8f6e8a4b26fb5a0fe92bc659.jpg
3acdb55c0f7421a1862f932ae1a976e0.jpg
dd3286504e943320070a17962645ae71.jpg

Trakya'dan gönderildi..

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt