kedikesenfare
Kayıtlı Üye
Merhabalar,Seat Leon 1.2tsi 105hp S&S KırmızıCuma günü teslim aldım aracımı esenyurt doğuş otodan alır almaz depoyu fulledim aracın deposu 230 liraya tam doluyor 600 km gider gösteriyordu fakat şu an 400 km kullandım kalan yakıt 280 km gösteriyor henüz şehir dışına çıkmadım İstanbul içerisinde geziyorum ortalama 6,5 litre yakmışım aldığımdan beri beklediğimden ekonomik ve performansı tatminkar hani yokuşta kalkmaz zorlar diyorlar evet bunu diyenler dizel araç kullananlar muhtemelen çünkü cerato 1.6crdi aracımla 2.viteste gaz vermeden yokuş çıkabiliyordum fakat dizel ve benzinli çalışma sistemi bir değil o yüzden araç yokuşta yormuyor sadece daha düşük viteste çıkmanız gerekiyor 0 dan 100 e 8 saniyede hızlanabiliyorum 1.2 motor için gayet iyi ve yeterli araç o kadar sessizki dizelden buna geçtiğim için sürekli istop ettiriyorum alışmışız traktör kullanır gibi tar tar sese 😀 bana çok konforlu geldi aracın içinde ne çıtırtı var ne tıkırtı motor seside yok müziği hafif açıp keyifli bir yolculuk yapabiliyorsunuz ayrıca aracımın ses sisteminden inanılmaz memnun kaldım 5+2 bendeki yani 8+2 leri falan düşünemiyorum aracın her şeyi güzel fakat tek kötü yanı kimse niye bahsetmedi bilmiyorum ama kafa kayıyor evet çok saçma geldi viraj alırken normalde arka kayar leonda kafa kayıyor tabi bahsettiğim çok keskin viraja 50 60 la girerken oldu yoksa normal girerseniz sıkıntı yok ama bununda çözümü xds imiş gizli özelliklerini açtırırken xds seviyesini strong yaptılar şimdi viraja allah ne verdiyse giriyorum zaten araç savrulacağını anladığında kendi fren sistemiyle birşeyler yapıyor 😀Aklıma takılan;Bahçelievler'de yaşıyorum aracıma boya koruma yaptırmadım gerek duymadım bana para tuzağı gibi geliyor üzerine kaplanmayan birşey nasıl aracımı koruyacak tabi cahilliğimi maruz görün beni bilgilendirmeniz için yazıyorum şimdi aracımı nerde yıkatacağım kafayı yiycem bizim burdaki yıkamalar basıyö köpüği sonra vuruyo süngeri yani çiziliyor tabancayı çok yakın tutuyorlar acaba sonax iyimidir bahçem olsa inanın kendim yıkarım ne önerirsiniz bana?