Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Leon FR DSG LPG uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

syam

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Eyl 2010
Mesajlar
60
Yaş
43
Merhaba arakdaslar gectigimiz gunlerde yeni aracımdan bahsetmiştim; bilmeyenler için ozet geceyim, eski uyelerden Can ın aracını satın aldım.Arac Leon FR dsg 2008 model 45000 km'de idi; Aldıgımız hafta itibariyle lpg calısmarına basladık, ve dun itibariyle sonuc aldık,(italyadan gelen montaj seması aracla uyumsuz cıktı; italyadaki teknik ekiple bilgisayar baglantısı kuruldu tabi bilgisayar baglantısını kabul edene kadar gelen 3 farkli sema aracla karsılastırıldı; bunlar 1 hafta kadar surdu tabi ilk kez uygulamanın azizligi diyelim) su an aracımda Landi renzo'nun tsi araclar için cıkarttıgı ozel kit var;soyle ozel diyebiliriz motor kodlarına gore montaj yapılıyor extradan programlama gibi bir uygulama yok. 1.4 tsi araca gecen yıl ilk uygulamayı bir arkadasa yaptırmıstık bu yılda 2.0tsi araca Turkiyedeki ilk uygulama benim aracım. İlerde montaj sonrası fotografları, tuketim degerlerini, sikayet ve memnuniyetlerimi sizlerle paylasıcam.
 
hadi hayırlı olsun siyami bakalım performans nasıletkilenecek
 
çok merak ediyorum performans nasıl olacak hayırlı olsun umarım sorun yaşanmaz.....
 
Sabahtan itibaren suruyorum bi sıkıntı yok simdilik. Bakalım dyno bulursam lpg de ve benzinde ayrı ayrı olcum yaptıracam.
 
araca yazık bu tarz araclara lpg uygulamasına karsıyım lpg takacaksanız bu tarz arac almayın
 
Siyami çok iyiymiş, geçen yıl 1.4 TSI araca yaptıran arkadaşın memnuniyeti nasıl? Tüketim değerleri nasıl?
 
hadi bakalım bekliyoruz sorun olmaz ise bizde tsı ye geçiş yapalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt