Öncelikle cevap için teşekkürler, philips veya Osram için link paylaşma şansınız var mı? Uyumluluk konusunda tecrübeniz bana faydalı olacaktır.2 yıl kullandım hiç sorun yaşamadım. Photon PH7219 P21W alabilirsiniz. Gayet kalitelidir. (1 kutu, 2 adet çıkıyor, teki kullanılıyor)
Ancak daha da iyi olsun derseniz Philips yada Osram bakabilirsiniz.
P21W kodu ile aratınca ledleri çıkmıyor Philips ve Osram ın. Olmayabilirde. Araştırmak lazım. Ama Photon için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.Öncelikle cevap için teşekkürler, philips veya Osram için link paylaşma şansınız var mı? Uyumluluk konusunda tecrübeniz bana faydalı olacaktır.
Merhaba. Makyajlı leonların geri vites ampulü p21w değil buna dikkat etmek lazım. Ben kendi aracıma önce photon ph7020 taktım fakat geri vitese göre aydınlatmasını zayıf bulduğum için daha sonra photon ph7018 taktım ve şuan için memnunum. Bayadır aracımda herhangi bir sıkıntısı olmadı.Arkadaşlar yok mu başka önerisi olan. İnternetten baktım ama philips bulamadım. Arıza ışığı yakmayan. En kaliteli beyaz led geri vites ampulu lazım. 2019 leon fr mat
Önce ampül tipinizden emin olun. P21W olmayabilirde. Söküp bakın derim. Başka bir konuda arkadaşın geri vites ampül tipi T15 dipsiz çıkmış. Eğer cinsten emin iseniz ben halen yukarıda belirttiğim gibi Photon u öneririm.Arkadaşlar yok mu başka önerisi olan. İnternetten baktım ama philips bulamadım. Arıza ışığı yakmayan. En kaliteli beyaz led geri vites ampulu lazım. 2019 leon fr mat
Arıza ışığı yakıyor mu?Merhaba. Makyajlı leonların geri vites ampulü p21w değil buna dikkat etmek lazım. Ben kendi aracıma önce photon ph7020 taktım fakat geri vitese göre aydınlatmasını zayıf bulduğum için daha sonra photon ph7018 taktım ve şuan için memnunum. Bayadır aracımda herhangi bir sıkıntısı olmadı.
Yakmadı.Arıza ışığı yakıyor mu?