Seat Leon 1.4 TSI VS Porsche Cayenne S

NetherNovas

Kayıtlı Üye
Slm Arkadaslar dün gece saat 22:30 civarinda izmir k.parkta önümde (Porsche Cayenne S) agir agir gitmekteydi..kendime dedim iste firsat bu firsat Arabamin performansini deneme firsatini yakalamistim😉 ve isiklara geldik cevre yoluna ciktigimda buna izin verdim önüme gecmesi icin..gectiginde start'i verdim kendime 🙂 ve basladim kovalamaya gaza getirmek icinde sellektör yapinca adam iyice gaza geldi trafikte vardi tabi iyi bir kovalamayla gecti Alsancak liman yol ayrimina kadar ve bu kovalamanin sonunda zafer bekleniordu benden😀 ve Alsancak liman yol ayriminda sagindan gecerek Arac sürücüsünü Rezil ettim🙁 kendine bunu yediremeyen Sürücü Aracini üstüme sürdü (yada kafasi cok güzeldi) Parklari yakip saga cektim ve Aractan inip Leonidasimi Alnindan öptüm MASALLAH dedim performansi beni cezbetti🙂 Porsche Cayenne S plakasi 34 GY 0529 dikkat edin trafikte denk gelirse 😀

Geçende bi cuprayla ferrarinin videosu vardı..nedendir bilmem aklıma o konudaki yorumlar geldi birden..😀😀😀

Bu yasadigimdan sonra arabada bundan böyle Video kamera bulundurcam🙂 bi nevi burda seatbook olusturabiliriz site adminleri bunu düsünsünler bence

yol vermedi derken bastı da mı yol vermedi?

Güzel maceralar ama araçları ispatlar düzeyde yaşantılar değil 🙂

Normalde sanmıyorum ki plakasını okuyacak kadar yanaşasın 😀

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt