Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat leon 1.0 dsg 9 l yakıyor napabilirim Daha 2000 kmde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Bi yardım" derken anlamadım hocam , ne yapalım boşa alıp ittirelim mi arabayı ,gerçi dsg o da olmaz .

5000 km.'ye kadar rodajda farz et yakabilir , normaldir . Aynı motor bende var 6 - 7 falan yakıyor kaldı ki İzmir'deyim . Bugün de soğuk bir gün ... E sen de yaşına göre tahminimce gazlıyorsundur , ara gazlar falan ...

Bu saydıklarımın hepsini toplayınca 10'un altı gayet güzel bir değer . Yine de uhde varsa lastik basınçlarını kontrol et.
 
Valla düşük motor az yakar algısı her zaman olacak sanırım. Düşük motor kasayı çekmiyor. Bu nedenle soför gaza daha çok yükleniyor. Sarfiyat artıyor. Şehir içi 5.6 litrede dolaşmak imkansız. Özellikle dur kalk ın çok olduğu trafikli şehirlerde. Firmalar düşük motoru sadece vergisi yüksek ülkelerde araç satabilmek için geliştiriyor. Mesela en basitinden almanya' daki FR larda 2.0 litrelik motorlardan varken buradaki FR larda 1.4 tsi motorlar kullanılıyor.
 
Bende de 2015 senesinde 2015 Opel Corsa vardı 1.2 abi az yakar algısıyla sattı bana bir lavuk sütten ağzımız yandı şuan üflüyoruz ;)
Haklısınız hocam 1.2 atmosferikler malesef öyle. Çekiş düşük olduğu için devirli kullanmak gerekiyor bu da tüketimi çok arttırıyor. Fakat turbo beslemeli 1.0 ve 1.2'ler düşük devirde yüksek tork ürettiği için bu sorunlara pek rastlanmıyor.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt