Seat ibiza için satılık geniş ekran

Seatleontdi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar meraba mevcutta 2016 tdı leon kullanıcısı biri olarak geniş ekrana geçmem nedeniyle aracımdan çıkan 5 inç lik ekranı satıyorum. 2015 ve üstü analog radyo bulunmayan ibizalar ile uyumludur renkli ve Bluetooth özelliği vardır. Geniş ekrana geçmek isteyenler igilenenler bana ulaşsın. Adana ve çevresine elden teslim edebilirim bilgilerinize. Herkese hayırlı forumlar.

Arkadaşlar meraba mevcutta 2016 tdı leon kullanıcısı biri olarak geniş ekrana geçmem nedeniyle aracımdan çıkan 5 inç lik ekranı satıyorum. 2015 ve üstü analog radyo bulunmayan ibizalar ile uyumludur renkli ve Bluetooth özelliği vardır. Geniş ekrana geçmek isteyenler igilenenler bana ulaşsın. Adana ve çevresine elden teslim edebilirim bilgilerinize. Herkese hayırlı forumlar.

Geniş ekrana gectim derken 8inç ekrana mi geçtin? Benim de böyle bir düşüncem var ama bakalım araştırıyorum.

Geniş ekrana gectim derken 8inç ekrana mi geçtin? Benim de böyle bir düşüncem var ama bakalım araştırıyorum.

Üstat 5,8 inç e geçtim dahili navigasyonlu orjinal leon ekranı ben 8 ince geçmedim illaki full link yaptırman gerekiyor yine telefon kullanıyorsun ben sırf telefonu kullanmamak için bole yaptım senin geniş inç ekranın var ise direkt siparişle geniş ekrana geçebilirsin diye biliyorum
[doublepost=1496953455,1496570040][/doublepost]Konu güncel arkadaşlar ilgilenenler benimle iletişime geçsin lütfen

39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt