Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımın difüzör kısmını yani arka tamponda egsozun ordaki plastik siyah parcayı söküp yerine köpek balığı egsoz delikli difüzör yaptırmak istiyorum. Ankara da varmı bu işi çözebilecek bir yer?😕
arda onun yerine şöyle birşey de yaptırabilirsin..sadece o köpek balığı parçalarını fibercide yaptırırsın tamponun çizgisine göre.sonra onu monte edip tekrardan boyatırsın difüzörü..hem daha az para harcamış olursun.istanbulda olsan yardımcı olurdum
arda onun yerine şöyle birşey de yaptırabilirsin..sadece o köpek balığı parçalarını fibercide yaptırırsın tamponun çizgisine göre.sonra onu monte edip tekrardan boyatırsın difüzörü..hem daha az para harcamış olursun.istanbulda olsan yardımcı olurdum
aslında ankarada bu parcaları satan bı yer varmıs almak sorun degıl ucuzada gelir ama sole bı durum var o parcaları uzerıne taktıgımda tamponun dısına cıkıcak parcalar cırkın gorunebılır guzel de olabılır denemek lazım🙂
fiberci istediğin forma sokabilir o parçaları..benim arabama yapılırken ilk inşaat straforundan kalıp çıkartmıştık,kıvrımlarını vs. istediğimiz gibi yapmak için.yalan olmasın tanesine 15 tl demişti fiberci.sonradan vazgeçip c serisi difüzörünü yaptırdık tampona uygun şekilde
arka cupra tampon mu? eğer cupra tamponsa onun tam difüzör kısmını fiber ile o balık sırtlarını aralıklı ekleyip macunlayıp boyarlar cokta güzel olur ve bu işi ustayım diyen her adamın yapması beklenir
arkadaslar konuyu buldum tekrar hortlatıcam ama su dıfuzor ısıne bı cozum bulamadım. efe polyestere e de pm attım gerı donus olur umarım. var mı ankarada bu ısı yapabılecek bı yer?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.