Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 aylık ibiza'mın kapılarındaki copa sticker lardan bazıları araç yıkanırken koptu. yenisini nereden bulabiliriz? bulamazsam corel'de çizimini yapıp reklamcıda çıkartıcam.
servis ne kadar ister acaba buna ya? bana yakın erya var ama orası için baya kötü diyorlar. sallamıolarmış servise gelenleri falan o yüzden gidip sormak istemiyorum.
Her işim için Erya Servis'e giderim.Daha bi sorun yaşamadım.Her konuda sağolsunlar çok ilgileniyorlar.Erya'da bu konuyu ya Can Bey'e veya Alper Bey'e sorabilirsin.SCW'den geliyorum derseniz bir sorun olmaz.
Ben yinede kendi yaptırmak isteyenler için 2 versiyon corel çalıştım. birincisinde harfler aynalı folyo kesilecek "O" dijital baskı olacak. ikincisi direk düz renk folyolarla basılabilir.
Ben yinede kendi yaptırmak isteyenler için 2 versiyon corel çalıştım. birincisinde harfler aynalı folyo kesilecek "O" dijital baskı olacak. ikincisi direk düz renk folyolarla basılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.