Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Ibiza 2016 Reference Ses Sistemi Önerisi

shefkey

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Kas 2018
Mesajlar
6
Yaş
43
Arkadaşlar Merhaba,

Henüz 2016 ibiza 1.2 TSI Ref aracımı yeni aldım. 1 hafta olmadı. Aracı önceden bildiğim için ses sistemini aldıktan sonra değiştirmeyi düşünüyordum. Amacım orjinal ürün almak ama sanırım piyasada yok ya da pahalı olduğu için kimse o topa girmemiş.

Çok bir beklentim yok ses sisteminden mevcut hoparlör gücü vs ile sorunum yok. Sadece bluetooth olsun ve usb den spotify falan dinleyebileyim. Malum mevcut usb sürücü sadece mp3 çalıyor, telefon (IOS ve Android) falan görmüyor.

Tecrübe etmiş olanlar buraya yazabilir mi? En düşük maliyetle ne yapabilirim. (FM transmitter falan önermeyin lütfen)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: goku
Merhaba malum siteden 5inc renkli ekranli ve bluetootlu orjinal medya bulabilirsin. Renksiz ekranlar sadece on cikisli renkliler hem bluetooh hemde 4 kanalli leon ve ibiza olarak arttirsan denk gelir
 
Merhaba, en düşük maliyet ile aux girişinden Bluetooth alıcı bağlayabilirsin...

Ben öyle yapmıştım.. ama bir süre sonra android multimedya sisteme geçtim..

https://carvocal.com/seat-ibiza-car...-sistemi-2016-2018-arasi-uyumludur-u-490.html

Bu ürünü tavsiye ederim..

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Maalesef aux girişi olmaması zaten sorunum. Orjinal dışında bir şey düşünmüyorum şimdilik ama gerekirse fikrinizi değerlendiririm teşekkürler.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: goku
Tekrar merhaba bunlar sizin teyipten degil. Bunlar style teyibi phone yazan kisim bluetooh oldugunu gosteriyir.sizde orda TP yazar
 
Son düzenleme:
Tekrar merhaba bunlar sizin teyipten degil. Bunlar style teyibi phone yazan kisim bluetooh oldugunu gosteriyir.sizde orda TP yazar

Tamamdır. Anlaşıldı. Teşekkürler bilgilendirme için. Bunlardan birini alsak montaj sırasında kırdırma vs gibi işlemler gerekiyormuş sanırım. Onun için nerede yaparız nasıl olur o iş bir bilen yardım alabileceğimiz bir uzman var mıdır?
 
Geri
Üst Alt