Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

seat ibiza 1.8i glx hakkında yardım lürfen

ttechnologic

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ara 2010
Mesajlar
22
Yaş
42
1994 model 1.8 glx aracı almaya karar verdim aracıda buldum, fakat aracın tam olarak kronik sorunları sürüşü konforu, yakıtı konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim, siz seat konusunda uzmanlaşmış arkadaşlarımdan beni aydınlatıcı engin bilgilerinizle beni aydınlatabilirsiniz diye düşünüyorum, bu konuda bana lütfen yardımcı olurmusunuz...
 
üstadım sizlerden yardım bekliyorum ben yoksa teknik detaylar teferruat araca binen bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
 
2 konu açmışsınız 1 tanesi yeterdi diye düşünüyorum.
Adminler konulara el atarlar bu sayede neyi nerde aradığımızı biliriz. Üyeler nereye ne yazacaklarını şaşırır.
 
bu konuyu silmişler diye yeni konu açmıştım özür, ya bana yardımcı olacak seat kullanıcılarını bekliyorum.
 
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar en kısa sürede konunuza cevap vereceklerdir. Ama şuan saat 8.21 olduğundan çoğu kişinin uyuduğunu düşünüyorum.
Konular 2 veya 3 tane açılmadığı ve içeriğinde kötü şeyler olmadığı sürece silinmezler. Konunuz eskilerde kalmıştır.
 
:)) adımı saklamamda bir sakınca görmüyorum
adım buradaki profilimde yazıyor üyeler bölümündede yazıyor zaten.
adım hüseyin çok merak uyandırmış sende :))))
 
ya ALLAH aşkına bu arabayı kullanan bilen yokmudur valla vaz geçeceğim bu arabadan neredeyse demekki bu kadar bilinmeyen tanınmayan araba.
 
Geri
Üst Alt