seat cordoba 1.4tdi 80hp+Megachips software v.s. Mini cooper 1.6 120hp 6 a.t. stock

rallier_61

Kayıtlı Üye
evet,arkadaşlar; başlıktan da anlaşılacağı gibi benim araç ve bir arkadaşımın minisi ile ışıklardan kalkış peşine sonhız,sonra her nekadar otomatik olsa da rolling(düz ve rampa yukarı) yaptık..
sonuç nedir sizce😎
ışıklardan kalkarken taciz ateşine tuttuğum başka bir cordoba da(sisler açık+avdaydı o da) takıldı peşimize ama nafile, burdan chipin farkını anladım zaten😉

Yazılım + tork farkı ile 120-140 km /h a kadar arkadan gelen Cooper ın daha sonra farkı kapatmış olması lazım, kapatamamış ise, yaptırdığı bakımları gözden geçirmeli.

valla mininin rollingdeki filtre sesi halen kulaklarımda🙄 yani geride kaldı rollingde düz yolda;tabi kickdown da var işin içinde,ben iki ve üçüncü viteste bastım.. bayağı bi duman yedi.. ama rampa yukarı 6 vitesin avantajıyla sonradan yakaladı mini ve geçti.. 0dan 160a kadar duman yuttu,bunun devamında son hızda 195 falandım;rampa aşağı,miniyi 5 boy falan geçmiştim.. geçildiğim rolling bu rampanın tırmanışıydı😛 son hızda da devam etsek geçecekti aradaki 20hp+1 vites ve devir bandı bunu getiriyor🙂 ama arabamla gurur duydum😉 depom da 3/4 doluydu shell power ile,gtl ile denemek lazım aslında..

Keske video imkani olsaydi bu arada ibizanin degerleri nedir??

yok akıllandım ben .. yok oyle 300-400 lük dizel artık.. rakip bulamaz hale geldim.. bak çekilince pistlerden hızlı dizeller çıkmaya basladı yuvalarından (🙂

benim de en yakin arkadasim mini one aldi; kismet olursa yakin zamanda superchipsleyip sonra benimle deneyecek..
o da otomatik sanzimanli..
bende detaylari yazarim o zaman.

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt