Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat Arona 6.5 inç Ekranda Navigasyon Yok

Haklısınız mevcut yazılımı sadece kod ile aktifleştirmek için 1500 tl alınması çok saçma. Bunda asıl mesele kodun euro ile merkezden alınması ayrıca doğuş oto da kar koyuyordur. Devlet boş durur mu o da satışa dahil olup "hani benim vergim" diyordur. Belkide yurtdışında 150 euroya alınan kod Türk lirasına çevrilince ıvır zıvırlarıyla trajikomik rakamlara geliyor. Aracınızın da yurdışı satış fiyatı 23.600 euro. Eminim siz yaklaşık 20 asgari ücrete almamışsınızdır arabayı. Türkiye satış fiyatı 140.000-150.000 tl civarında bildiğim kadarıyla yani 70-75 asgari ücret. Adaletsizlik gümrüğe girdiği anda başlıyor malesef. Bence müsade edin Doğuş oto da en son öpücüğü kondursun :)

Be yazık ki aynen öyle oluyor yurtdışın da satılıyor fakat güvenilmiyor kullanılan kod bir kere işe yarıyor sadece yani kodun sağlam olduğunu bilemiyoruz
Daha önce servis ile konuşularak kampanya yapılması sağlanmıştı ama onda da ciddi sayı istiyorlar


•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
 
Geri
Üst Alt