Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SEAT ailesi hızla büyüyor

S

swotr

Guest
Bugunku Cumhuriyet gazetesindeki haber arkadaslar. Üşenmedim yazdım sizler için :)

SEAT'ın dünya çapında en çok satan modeli olan Ibiza ailesi büyüdü. Ibiza ailesi, tasarım, donanım ve kullanım özelliklerinin yanısıra avantajlı fiyatlarıyla da herkesin ihtiyacına göre bir seçenek sunuyor. Model ailesinde tutumlusu da var, sportmeni de, genci de var kendisini genç hissedeni de... Ortak noktaları ise, nerede olurlarsa olsunlar, ilgiyi üzerlerinde toplamaları... Ibiza sahipleri gittikleri her yerde cazibe merkezi oluyor ...

Doğuş Otomotiv-SEAT'ın büyük ilgi gören modeli Iibiza, genişleyen ürün yelpazesi, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 5 kapı, 3 kapı seçeneğiyle Ibiza Sportcoupe, sportif ve yüsek performanslı Cupra ve Bocanegra ile son olarak daha geniş, fonksiyonel iç hacmiyle Sportourer versiyonlarının eklenmesiyle Ibiza artık herkesin ihtiyacına göre bir seçenek sunuyor.

En yeni teknoloji 1.2lt TSI 105hp DSG seçeneği 100km de sadece 4.4 lt (şehir dışı 100km/lt) yakıt tüketim değerine sahipken, en yüksek peofrmanslı 1.4lt TSI 180hp DSG seçeneğinin 0-100km hızlanmasını sadece 7.2sn de gerçekleştiriyor. Ailenin 26bin 400 TL tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı ile satışa sunulan 1.4lt 85 beygir motor seçeneği ise şehir dışında ortalama 4.7lt yakıt tüketimi sunuyor. Model ailesinin baz donanım paketi Reference'de ABS, sürücü ve yolcu hava yastıkları, direksiyondan kumandalı radyo/CD/MP3 çalar, dönüşe duyarlı ön sis farları, cruise control, klima gibi zengin donanım özellikleri standart olarak sunuluyor.

Ailenin sporcuları ise 1.4lt TSI 180hp 7 ileri DSG şanzımanlı yüksek performanslı motor seçeneği ile Cupra ve Bocanegra modelleri.

SEAT'ın modellerine göre başlangıç fiyatları ise şöyle: Ibiza 26bin400TL, Ibiza SC 31bin500TL, Sporttourer 27bin900TL, Cupra 46bin TL, Bocanegra 47bin500TL
 
bi tarafta büyüyor haberleri diğer taraftan kapanacak haberleri
insanın aklı karışıyor
 
seat kolay kolay kapanmaz seatın önünü kesmek çok zor bence
 
bana da çok zor geliyo ama vw i baltaladığı bi gerçek......
 
Seat Ailesi Büyüyor :) ama SCW ailesi de büyüyor :) yakında bizide çıkartırlar o gazetelere :)
 
Geri
Üst Alt