Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat İbiza Avgo Smart Multimedya

colotus

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Nis 2015
Mesajlar
21
arkadaşlar abiler üstadlar 2014 ibizam var bu sistemi taktırmak istiyorum. bizim araçlarda teybin altındaki dörtlü ve airbag lambası ekran takılınca iptal olduğu için takıntı yapmıştım. bu ürünü gördüm sahibinden de dolanırken yanında dörtlü flaşör grubunu veriyor ve yukardaki tuşlar hoop vitesin önündeki kapı açma kapama rezistans tuşlarının yanına iniyor ve ürünün usb ve aux girişleride ordan oluyor.çok orjinal bi görüntüsü var gibi geldi bana fikrinizi almak istedim?_20160201_233130.JPG _20160201_233202.JPG _20160201_233237.JPG _20160201_233256.JPG
 
olur tabikine de tesisat değişmesine gidilecektir...ayrıca beyne kodlamanız gerekecektir.alt 4 lü flaşör tuş takımını aracınıza uygun özelliklerdeki takımı almanız gerekiyor.bu konuda yardımcı olabilirim.15 çeşit tuş takımı var espli espsiz airbagli vs vs...arac guvenliğini teyp kodunu aldığınız multımedya sistemine tanıtmanız gerekecek
 
abi yukardaki tuşların ucuna soket takıp aşağıdaki yeni tuş takımına direk çekiyolar dişili erkekli uzatma kablosunuda gönderiyorlar yanında bana sanki söketleri takmak yeterli gibi gelmişti?
 
abi yukardaki tuşların ucuna soket takıp aşağıdaki yeni tuş takımına direk çekiyolar dişili erkekli uzatma kablosunuda gönderiyorlar yanında bana sanki söketleri takmak yeterli gibi gelmişti?
teypin altında hangi tuşlar varsa ona göre takım alman lazım.
 
bundan tek farkı bende dahili usb yok yani torpidoda yaptığı işlemi yapmicam ben.beni usb ve aux girişi yeni tuş takımında olacak.
 
Bu ürünü daha önce inceledim hatta araç üzerinde deneme şansım da oldu çok güzel görüntü ve geçiş hızları çok iyiydi
İbiza içinde direk sistem yapmışlar bence başarılı olmuş çok orjinal bir görüntü oluşturur

kurye ile elden teslime verildi
 
Fotoğraflardaki ürünün birebir aynısı @Pulse59 idris abimin aracında mevcuttu zenec marka multimediya gecis yaptigi icin çikardı şuan yanlış bilmiyorsam sadece yukarıdaki tuşlar aşağıya kablo çekilerek yeni tuş takımına taşındı başkada birşey yapılmadı ancak onun tuş takimi teyp ile beraber yoktu servisten ayri olarak aldı gayet kullanışlı bi ürün.

Trakya'dan gönderildi..
 
Geri
Üst Alt