SCW Rumeli Feneri Buluşması Resimler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya5789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alp'im o zaman sende de Mr.Bean havası var kardeşim kabul et..

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

beanf.jpg

ahahahahaha 😀😀😀😀 evet var kabul 😛😛

Yiğit'in bulunduğu her fotoğrafta elinde sigara mevcut..🙂Adam resmen sigarayla özdeşleşmiş ya..😀 😀

Yiğit'in bulunduğu her fotoğrafta elinde sigara mevcut..🙂Adam resmen sigarayla özdeşleşmiş ya..😀 😀

biraz öyle gibi oldu Sezgin abi.. 😀 😀 😀
hele evde SCW başındayken küllükte bi sigara yanmazsa bişiler eksik geliyo.. 😀 😀 😀

SCW için birarada olmanız harcadığınız emek ve zaman için teşekkürler...

bu adamları banlayalım yönetimden habersiz organizasyon yapmak yasak bilmiyolarmı 😀

Haber vereydiniz telefonla canlı yayına bağlanırdık. Bol muhabbetleri iyi bir geceye benziyor. Keşke bende orda olabilseydim. (bkz: duygu sömürüsü yapmak)

Tüm resimler çok güzel. Heleki 'kartbil'in ikinci resimdeki yüz ifadesine bayıldım. (bkz: Faisal bin Abdul Aziz resimleri 😀😀😀 http://www.wired.com/images/article/full/2008/10/king_faisal_300px.jpg)

ya dedim benn alpp biliyomusun alp'e çağrı aıtnda arasın ingilterden konuşalım dedim 😀😀

Bunlardan benden,zıfırı karanlıkta buz gıbı havada foto cekmeye calıstık b seyde cıkmadı dogru durust b de hasta olcaktık 🙂

mg950612k.jpg

mg951312.jpg

mg953712.jpg

Nasıl yahu, Can hakkatten 3 fotomu iş yapıyor? Diğerleri çöpmü? Valla üzüldüm o kadar uğraştın.

bu arada 2 İbiza da arka sileceklerine ayar istiyo galiba.. 😀 😀

Bu TM 4707 li kendini boeing zanneden arkadaşın tekeri hala stepne mi🙂

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt