Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW nın yenı evladı hayırlı olsun...Batu ya selam olsun :)

hayırlı olsun doğuşum allah kaza bela vermesin
 
hayırlı olsun Doğuş, varsa para daha yatırımlık dolarla falan uğraşma. ha borsaya güvenmiyorsan altına yatırabilirsin tabiki. şimdi askere gidecen, burdan yapacağın alışverişi hç takibe bile gerek yoktu, alıp 8 ay unutacan ve döndüğünde kriz epeyce aşılmış olsaydı cordoban belki yepyeni CLK bile olabilirdi. Geçmiş zamanlarda çok gördük bu tür zıplamaları ama ben şanssızdım kriz dipteyken beni yardı geçti yapacağımın 10da birini anca yapabildim.

Mert, abicim ufaktan başlayacaz inan daha keyifli olacak hayat. Bak bi paket yapalım ve SCW yazan bir tabela amacı ile hareketlenelim. Kulağın ekonomi haberlerinde olsun abicim. Endeks çok düşer ve ikinci bir kriz gelirse o zaman vob endekse 100 katı yada 1000katına gireriz o zaman bir Erya'da biz oluruz :D:D
 
hayırlı ugurlu olsun kardesım gule gule kullan
 
doğuş kaç model clk aldin..benim sevmediğim kasayi aldin deme sakın ya...hani e39 m paket bmw alicaktin ya ....valla baştan söliyim askerden dönünce elimi sürmem o yuvarlak farlı clk yi aldiysan...e39 alsaydin her gün cilasini es geçmezdim =)
 
Hayırlı olsun Doğuş, askere gitmeden araba alınır mı ya adamın aklı kalır :D
 
Doğuş fotolarını da eklersen bakardık bu mercedes'e :p
 
Allah kaza bela vermesin resimleri varmı acaba merso nun :)
 
Geri
Üst Alt