Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Lejyoner abim böyle güzel yürekli insanların arasında olmaktan mutluluk duyuyorum. İyiki varsınız. İsmini yazmakla bitiremiceem birsürü güzel gönüllü insanlara da teşekkür ederim. 2016 yılında daha da iui günlere inşallah.
Böyle büyük bir ailede bulunmaktan mutluluk duyuyorum hepinizi ve herkese çok teşekkür ediyorum. 2016 yılı herkes için daha güzel olacağından şüphem yok. SCW ailesi gün geçtikçe hızla büyümeye devam ediyor.
abi biz teşekkür ederiz yani eskisi gibi ilgilenemiyor olsamda kalbimizdeki aklımızdaki scw bambaşka silinmez yani bizim için scw bir forum değil abilik kardeşlik kurumu umarım yıllarcada böyle devam eder nice güzel yıllar herkese
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.