satılık ön lip ve yay

clascocuq

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yeniden 2012 leon fr alarak aranıza katıldım . aracımda ön lip mevcuttu ben cok sevmediğimden dolayı cıkartım ve satıyorum fiyatı nedir bilmiyorum tekliflere göre konuşur anlaşırız , birde arabada mevcut 5 cm vogland yay vardı kalabalık bi aile olduğum için cok alcak geldi bana satarım yada elinde 3,5 cm yay olanla takas yapabilirim. şimdiden teşekkürler .

usta lip ne kadar alabilirim , fotosu filan mevcutmu acaba ? yüklersen cok sevinirim simdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_4110.JPG
    IMG_4110.JPG
    277.9 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG_4111.JPG
    IMG_4111.JPG
    235.2 KB · Görüntüleme: 170
arkadaşlar yeniden 2012 leon fr alarak aranıza katıldım . aracımda ön lip mevcuttu ben cok sevmediğimden dolayı cıkartım ve satıyorum fiyatı nedir bilmiyorum tekliflere göre konuşur anlaşırız , birde arabada mevcut 5 cm vogland yay vardı kalabalık bi aile olduğum için cok alcak geldi bana satarım yada elinde 3,5 cm yay olanla takas yapabilirim. şimdiden teşekkürler .

Selamunaleykum usta yaylarınızın durumu nedir? Bende eicbach 3.5 pro kit yay var düşünürseniz takas yaparız

Merhaba. Lip için ne kadar istiyorsunuz acaba ? 3.5 cm yay olsa yayı da alırdım. Ancak tatilllerde falan dediğiniz gibi biz de aracı epey yüklüyoruz. Stok yaylarda bile bayram tatilince epey oturdu araba. 5 cm almaya korkuyorum bir sakatlık çıkar diye 😀

Selamunaleykum usta yaylarınızın durumu nedir? Bende eicbach 3.5 pro kit yay var düşünürseniz takas yaparız
dostum yayların durumu iyi aracı aldığım gün cıkardım yayları hiç bir sıkıntı yok kutusunda duruyor , senin yaylarında durumu iyi ise leon fr uyumlu ise tabiki takas yapabiliriz.

yaylar malesef bugün 3,5 yayla takas yaptım .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lip duruyor isterseniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,134Konu
763,865Mesajlar
21,904Kullanıcılar
dekaridezSon üye
Geri
Üst Alt