Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Samsung laptop ısınma

Byefsane

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,550
Yaş
32
Sevgili değerli Scw üyeleri yaklasık 20.07.2009 da aldığım samsung r522 laptop um son zamanlarda ısınmaya basladı garantisi olduğu içinde birsey yapmadım birde bizim ufaklık saolsn bir tuşu alt damaklarından kırmıs :D Bu durumda bana öneriniz servis adresi bi yardım bekliyorum( Servis istanbulda olursa cok iyi olur gelecek hafta orda olucam)
 
Benim anakart yanmıştı o olaydan. Sonra hp 1 ayda tamir edemedi ve paramı aldım. Ya sen de sabret ve yansın :cool: ya da zalman cooler al rahatla :)
 
Benim anakart yanmıştı o olaydan. Sonra hp 1 ayda tamir edemedi ve paramı aldım. Ya sen de sabret ve yansın :cool: ya da zalman cooler al rahatla :)

Abi altında zaten büyük fanlı bir soğutucum var fakat yinede ısınıyor ve performancedan düşüyor oynadığım oyunda knight online
 
Abi altında zaten büyük fanlı bir soğutucum var fakat yinede ısınıyor ve performancedan düşüyor oynadığım oyunda knight online

o zaman senin fanlarda bi sorun vardır. Bios update var mı bi kontrol et istersen. Yoksa da istanbula gittiğinde servise ver halletsinler. Aynı şikayetten 3 kere farklı şikayetlerden 5 kere arızalanırsa paranı talep edebilirsin.
 
parayı geri almak zor, sen ii almışsın:) dediğin gibi aynı şikayetten 3 kere gitmesi lazım, yada 5 kere farklı şikayetlerden dolayı gitmesi lazım, ve her biri 30 iş günü içerisinde gelmesi lazım 31 olursa paranı alırsın:) dikkat: 30 gün değil 30 iş günü:)
 
ayrıca ısınma sorununu hep hb den duyardım samsungdan ilk defa duyuyorum..
 
servise götürsen de sana aynı gün geri vermezler..en az 20 iş günü
laptopa ne olmuştur.
1- fan kanalları tıkanmıştır yani hava aldığı yer tozdan bir perde oluşturmuştur
2- işlemcinin jel'i kurumuştur..jel ne işe yarar jel cabuk soğur yani fan onu soğutur o da işlemciyi soğuk tutar
3- eğer adaptör takılı kullanıyorsan mutlaka pilini çıkar ısınma b,raz da olsa düşecektir
 
hp pavı lerdekı ısınma olayı resmen bır tasarım hatası !! ekran kartı ıle ıslemcıyı aynı fandan beslıyor ondan dolayı samsung un yapısını bılmedıgım ıcın bır sey dıyemem ancak senın ısını cozecek tek olay var tamırcılerde olan hava lar var ya !! onlardan bılgısayarın fan bolumune ufak ufak sık ama devamlı tutma (zarar vermesı muhtemel tek sey dvd playerın ının lens ını tozlandırır onuda sılersın ) eger hava tuttugunda kuvvetlı bır toz cıktıysa ıcındekı sungerımsı toz tabakasını temızlemıssın demek tır bılgısayarını serın serın kullanabılırsın
 
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beşiktaşda servis varmıs oraya göstericem :)
 
Geri
Üst Alt