nasıl bır spor anlayamadım dogrusu 🙂Kurban olurum nası güzel bişeydir bu 🙂 Nası akıllı 🙂 Hele dişlerini göstermesine bittim .. Çevirme potansiyelini görünce iyi pizzacı olur bu çocuktan bi değerlendirin 😛
Sabah sporu deyince şöyle bişey sanmıştım .. Benim sabah sporum böyle de bu aralar 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 10970 Ekli dosyayı görüntüle 10971 Ekli dosyayı görüntüle 10972 Ekli dosyayı görüntüle 10971
işte tirbişona yaptırıyorum kültür fizik hareketlerini 🙂 şu an kumanda uzaktaysa açık kanal bana hitap etmese bile kumandayı biri bana verene kadar o kanalı izleme modundayım 🙂 şair aslında bu fotoğrafta bunu anlatmak istemişti 😛nasıl bır spor anlayamadım dogrusu 🙂
ben fransız kaldım yeliz ablacım 😀Kurban olurum nası güzel bişeydir bu 🙂 Nası akıllı 🙂 Hele dişlerini göstermesine bittim .. Çevirme potansiyelini görünce iyi pizzacı olur bu çocuktan bi değerlendirin 😛
Sabah sporu deyince şöyle bişey sanmıştım .. Benim sabah sporum böyle de bu aralar 🙂
Ekli dosyayı görüntüle 10970 Ekli dosyayı görüntüle 10971 Ekli dosyayı görüntüle 10972 Ekli dosyayı görüntüle 10971
yk canım olurmu öyle şey sportif bir köpek ve arkadaş 🙂köpeğe işkence mi ediyon cem... 😀
Tirbişonun açma kollarını kaldır indir yapıp sporu ona yaptırıyorum 🙂 sen de köpeğine yaptırmışsın sporu .. konu başlığını görünce benim için bunu çağrıştırdıben fransız kaldım yeliz ablacım 😀
[doublepost=1454355254,1454355179][/doublepost]
yk canım olurmu öyle şey sportif bir köpek ve arkadaş 🙂
abla benden çok yaşa 😀Tirbişonun açma kollarını kaldır indir yapıp sporu ona yaptırıyorum 🙂 sen de köpeğine yaptırmışsın sporu .. konu başlığını görünce benim için bunu çağrıştırdı
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi