Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sağ Farlarıma Elektrik gitmiyor

GKN

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2009
Mesajlar
633
Yaş
36
arkadaşlar sağ sis farıma elektrik gitmiyor servise götürdüm bi çare bulamadılar napmak lazım tavsiyeleriniz neler ? 8000k xenon mevcut xenonda bi sorun yok yardım edin lütfen moralim bozuldu
 
araç kaç model ve xenonlar ne kadarlık bir süredir aracınıza takılı ?
 
elektrik gitmiyo derken,ampül yanmıyomu hiç..?bi keresinde benimde başıma gelmişti..kablolardaki tamassılıktan dolayı olmuştu..elimi sokup sis farının arkasından kabloları oynattığım zaman yanıyodu bi süre sonra tekrar sönüyodu kafasına göre ..böyle bişey olabilirmi acaba..?
 
2010 model 5 aydır takılı

---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

ampül hiç yanmıyor. daha dorusu ampüle elektrik gelmior gelse yancak :)
 
ecu un kilitlenmiş ya da yanmış durumda. Xenonları yetkili servis mi taktı ?
 
hayır dışarda taktım. ecu yansa dieri de yanmaz biri yanıyor biri yanmıyor
 
hayır dışarda taktım. ecu yansa dieri de yanmaz biri yanıyor biri yanmıyor

işte orada yanılıyorsun. yeniden söylüyorum ecu ya yanmış ya da kilitlenmiş. Sana tavsiyem xenonları söktükten sonra bir yetkili serviste başka bir aracın ecusunu takıp test etmesini rica et bu şekilde kilitlenmişse açılacaktır aksi takdirde yanlış hatırlamıyorsam 586 tl parça fiyatı idi.
 
ecu takıp test etmeden başka bi yolu varmıdır?
 
ecu takıp test etmeden başka bi yolu varmıdır?

maalesef senin durumun için yok. siteden bir arkadaşımızın aracında daha başımıza geldi ve bu konu ile ilgili bir çok şey yazıldı ve çizildi o zaman da söyledim yine söyleyeyim yeri gelmişken 2010 leon, ibiza, ibiza sc ve exeo araçlara kesinlikle xenon tavsiye etmiyor doğuş otomotiv ve yaşananlar :(
 
bende sökcem zaten hevesim kaçtı. ama far kapagımın arkasını deldik xenon için. servis garantiden yapmazki ? napıcaz?
 
Geri
Üst Alt