Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sıparıs yenı aracımda donanom eksık cıktı

z5050

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
6
Yaş
49
arkaslar dun arabamı teslım almak ıcın gıttım arabamı teslım edemedıler teknolejı paket ve plus koydurdum 2,5 ay bekledım ama blutut ve dotmaxrıx bılgı ekranı cıkmadı bılgı verecekler ne yapmalıyım hızlı cevaplara ıhtıyacım var
sozlesmede teknolejı paket teno plus paket sanruf var
 
Hic hos olmayan bir durum tabii; baya bi hevesiniz kirilmistir..
Daha once aramizdan kimsenin basina boyle bit sey gelmedi galiba. Bende nasil bir prosedur uygulanir Boyle bir durumda bilmiyorum; ancak ya o ozellikler serviste takilabiliyorsa takilip teslim edilecek size ya da guzel bir indirim yapacaklar ise.. Eger yardimci olmaya calismazlar ise sert cikismaniz gerekebilir bayiye :)
 
kötu olmuş. dot matrix ve bluetooth sistemi araca sonradan ilave edilebiliyor. aldığınız bayii ile iletişime geçip bu eksiğin bu şekilde telafi edilmesini sağlayabilirsiniz. sonuçta elinizde söleşme var. tamamlamak zorundalar yada belki uzak bir ihtimal ama araçlarda birbirlerine yakın donanımda olanları karıştırıp yanlış araç çekmiş de olabilirler. bayiinizle iletişime geçip araştırma yapın derim.
 
PAramı geri alır, stoğunda oto bulundurma başarısını göstermiş bir markadan satın alırdım, sözüm meclisten dışarı: 2011 yılında , para ver 1gün-1ay bekle yapmayalım , distrribütörleri alıştırmayalım, nakit para bu....
Sonradan ilave edilecekse de, resmen hakaret, 2.5 ay kimin keyfini bekledik? Hangi finansman , faizsiz, 2.5 ay nakit para taşıyabilir?
 
bayiye sağlam bir fırça atın ve istediğiniz şekilde olmadan kesinlikle aracı teslim almayın. seve seve yapmazlarsa farklı yapmak zorunda kalacaklardır.
 
kardeşim aglamayana meme yok ..
bu şekilde bişile karşilaşsam zirlarim bagririm cagririm hepsini taktiririm beni 2 ay beklettiniz derim en az 500-1000 lira da indirim alirim..
olmasada denerim ..
hakkını yedirme..
para veriyosun su degil.
 
Hocam kayseri özsadır kesin bunu yapan...nevşehirde olduğuna göre nerden alabilirsinki..valla çok geçmiş olsun.hakkını ara hemen doğuş oto genel merkezi ara.oradan onlar takip etsin.aracı aldığımda başıma bir arıza sorunu geldi.kendi kendime doğru düzgün sonuç alamazken aradım genel merkezi...inan 1 saat sonra özsa servisteki araçla ilgilenen ustayı telefona bağlayıp konuşturdular ve ertesi gün gidip aracı aldım..bu ne yaaa adamın asabını bozuyorlar...
 
Yanlışlık yapılmış ama kesinlikle giderilmesi gerek......
 
Geri
Üst Alt