Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sıfır leon garanti uzatma

alper.06

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2010
Mesajlar
198
Yaş
43
Arkadaşlar bende 2011 tsi leon var ben siz değerli üyelerden bişey öğrenmek istiyorum şuan benim bildiğim 2 yıl garantili ama bu garantiyi nasıl 5 yıla çıkarta biliriz ve ne kadar fiyat tutar bilginiz varmı acaba
 
servise gidiyorsunuz garantimi uzatmak istiyroum diyorsunuz onlar bir fatura çıkartıyor size küçük harflerle yazılmış bir metin veriyorlar onu imzalıyorsunuz parayı ödüyorsunuz 4 yıl oluyor garantiniz :)
 
ben yebi sormuştum 900 civarı 4 yıla uzatıyorlar...bana göre pahalı audi bile 1070 lira
 
o maddeleri okumadım bilmiyorum ama garanti kapsamı aynen devam ediyosa düşünülebilir..aynen devam etmiyosa gerek yok zaten..
arabam 3 ay önce garantiden çıktı..bi ara düşünmüştüm uzatmayı sonradan gerek olmadığı kanaatine varmıştım..
 
500 euroya 18. ayimda son gun uzattim..18 ay 1 gun olsun uzatmiyorlar..
 
hiç gerek yok. arabaya bişey olsa garantiye sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar fuzili bir para.
 
selam arkadaslar bende aranıza yenı katıldım aracımı yılbasından sonra teslım alacam 1.6 tdı dsg sanruf+teknoleji paket +tekno plus koydurdum 20 ekımde sıparıs verdım 2.5 ay bekledım ,garantı uzatmayı dusunuyorum sizce değermı.
 
Geri
Üst Alt