Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Süspansiyon sorunu

alperen

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2010
Mesajlar
165
Yaş
31
aracım 2006 seat cordoba 1.4 tdı stylance ;) şikayetçi olduğum 1 yönü var süpansiyon çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum çok canım sıkılıyor geçen gün bir 2.0 tdı bir jetta kullandım süper süspansiyonu vardı. :( helezon yay kullanan var mı? tavsiye edermisiniz ? yorumları bekiyorum :D şimdiden sağ olun teşekkürler
 
şikayetçi olduğun sertliği mi salınımımı çok mu sallıyo aracı :confused:
 
İbiza ve cordobaların çözümü azaltılabilen ama bitmeyen sorunu bu zaten:)
Aracınızdaki lastiklerin durumu markası hamuru vs vs bunlarında etkisi çok fazladır.Ebat olarak zaten rahatsız edici lastik kullanıyoruz.

xx
 
Dediğim gibi lastiklerin durumu nasıl markası nedir yada lastik ömrünü tamamlamışmı?Her ne olursa olsun rahatsız edici ses ve sarsıntı yinede oluyor.rotçuya gidip bi göster istersen baksınlar değişmesi gerekn bişi varmı diye varsa onlar söyler sana.

xx
 
arabanın orjınal yaylarını degıstırmek zaten arabanın konforunu daha da dusurur.Alt takımı,lastıklerın zamanın kontrolu,rot ayarının yapılması durumunda sonuc degısmezse daha kalıtelı amartısor markalarına yonelınebılır
 
Geri
Üst Alt