Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Söz töreninde scw tesadüfü...

24

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
3,408
Bugün çok güzel hayırlı bitesadüf yaşadım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim degerli SCW li dostlar...

Teyzemin oğlunun bugün söz töreni vardı onun için beşiktaşa gittik...ben arabayı gittigimiz evin önüne park etmek için beklerken yardımcı olmak için evden biarkadaş indi bende manevra yaparak geri geri yanaşmaya çalışıyordum geriden bises geliyordu aaa SCW üyesi bu araba diye arabadan indim arkadaş dedi abi sen SCW üyesisin demek evet dedim oda bende dedi ve kendini tanıttı kim dersiniz (brave) nikli savaş yani bilinen ismi ile cesur arkadaşımız çıktı...:)

İkimizde çok şaşırdık tesadüfün böylesi benim kuzenle (brave) savaşın kuzeni sözleniyor ve biz orda karşılaşıyoruz hani derlerya dünya küçük diye gerçekten dogru SCWli biarkadaşla söz merasiminda karşılaşıyoruz...:)

Ayrıca teşekkürler cesur bana duble tabak getirdigin için...:D
 
Ne güzel tesadüf ama bu biraz akraba evliliğine giriyo sanırım :D şaka bir yana herkese hayırlı olsun :)
 
valla ne güzel, bende nerde yolda seat araçlar görsem araba aramızdan birimi diye bakmadan geçemiyorum :)
 
bir tesaduf ancak bu kadar guzel olabilir :)
 
hayırlı olsun ıkı tarafada çok guzel tesadüf valla =)
 
scw ye hayırlı olsun ozaman engin ve cesur :D
 
Geri
Üst Alt