Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam,
Netten bakınıyordum da, hiç bizden arabasına revo chip yaptıran var mı merak ettim.. Direk OBD'den mi atıyorlar yoksa beyni mi açıyorlar?? ibizada 220hp civarı bir değer veriyormuş, ufaktan kafamı çeliyor valla🙂
powershopu aradım az önce bi beyne bakmak lazım, büyük ihtimalle obd'den olur dediler..
ya bende düşünüyorum acaba 210-220 arası almak ne kadar sağlıklı diye ama zaten standardı 180hp, %15-20 arası bir artış olucak..
Obd dendır Cupranınkı med17 beyın olması lazım 125 lık tsı lardakı gıbı.210-220 bg arası b deger alır egsoz fıltre ıle takvıye yapılırsa cok daha ıyı olur
o standart konusu tartışılır... vw de 160 ve 170ps olarak 2 motor seçeneği ile satışa sunuldu ve seatda 180ps si var . şimdi burdaki soru "hangisi standart"😛😱key::hosgeldin:
o standart konusu tartışılır... vw de 160 ve 170ps olarak 2 motor seçeneği ile satışa sunuldu ve seatda 180ps si var . şimdi burdaki soru "hangisi standart"😛😱key::hosgeldin:
ben kendi arabam için konuşuyorum o yüzden bnm için standard değer 180..
filtre konusunda haklısın ama egzos orjinal bir kit çıkmadan zor gibi,
sanayilerde uğraşmak istemiyorum pek..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.