Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hemen söktürsen bile adam cezayı yazıp arabayı bağlamış bile 🙂 neden kaplamam boşa gitsin..işletirim siyah-beyaz abu subuk şerit çektirir polislerle eğlenirim 😀[/QUOTE]
Bu fikir çok sevdim her yeriyle oyna ruhsatı göster puhahapuhahapuhaha
Hemen söktürsen bile adam cezayı yazıp arabayı bağlamış bile 🙂 neden kaplamam boşa gitsin..işletirim siyah-beyaz abu subuk şerit çektirir polislerle eğlenirim 😀
Bu fikir çok sevdim her yeriyle oyna ruhsatı göster puhahapuhahapuhaha[/QUOTE]
sinan kayseride polisler yine taktı arabalara dikkat et filmden dolayı ışıkta 2 defa ruhsat istediler arabada film olmadığına inandırana kadar göbeğim çatladı.... bu ara yine takıntı başladı kayseri aman dikkat ...
geçmiş olsun öncelikle, bende yaptırmadan önce çok araştırdım tamamen çeviren polisin inisiyatifine bağlı, çünkü normalde ruhsata işletme arac yüz ölçümünün 4 de 1 den fazla olursa işletmek gerekiyor
Paylaşım için teşekkürler..
Benim eski araçta da vardı çift renk.. (tavan siyah kaplama) Ruhsata işliydi, işlimidir düşüncesiyle çok çevrildim. kesinlikle ruhsata işletilmesini tavsiye ederim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.