Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Renault ING'den Ayrıldı..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
renault-2009-singapur.jpg


Renault takımı, ING ve Mutua'nın sponsorluk anlaşmalarını sona erdirdiklerini açıklamasının ardından, araçlarında, Singapur GP antrenmanlar turları dahil bundan sonra bu firmaların logolarını taşımayacak.

Takımın isim sponsoru olan Hollanda bankacılık devi ING ve İspanyol sigorta şirekti Mutua Madrilena dün, kasıtlı kaza skandalının ardından sözleşmelerini sona erdirdiklerini duyurmuştu.

ING, Renault ile işbirliğinin sezon sonunda sona ereceğini belirtmesine karşın, geriye kalan dört yarıştan çekileceğini ve logoların araçlardan kaldırılacağını duyurmuştu.

Bu iki firmanın Renault ile sözleşmelerini sona erdirmesi üzerine, garajdaki Renault araçlarından da ING ve Mutua Madrilena logolarının söküldüğü görüldü.

Mutua Madrilena, İspanyol pilot Fernando Alonso'yu desteklemeye devam edeceğini açıklarken, ING sadece, yıl sonuna kadar pist kenarındaki reklam panolarında logosunun gözükeceğini belirtti.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt