Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Raikkonen'den Ayrılık Sinyali

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
29082009124838-alonso_kimi.jpg


Raikkonen seneye başka takımda olabileceğini söyledi

Ferrari Pilotu Kimi Raikkonen Spa-Francorchamps'da ilginç bir açıklama yaptı ve önümüzdeki yıl Formula 1'de yarışacağından emin olduğunu, ancak Ferrari olmadığı takdirde bir başka takımda olacağından kuşkusu bulunmadığını söyledi.

Renault Pilotu Fernando Alonso'nun 2010'da Ferrari'ye geleceği yolundaki söylentilerin doruğa çıktığı şu günlerde Raikkonen'in bu mesajı dikkat çekti. Spa-Francorchamps Padokunda İngiliz The Telegraph Gazetesine yaptığı açıklamada Raikkonen, "Gelecek yıl eğer herhangi bir nedenle Ferrari'de olmazsam, bir başka takım adına yarışacağımdan eminim. Bu da benim için bir sorun değil. Başka takımlardan çok ciddi teklifler alıyorum. Emekli olmak için daha yaşım çok genç. Ferrari ile 2010 için geçerli bir kontratım bulunuyor. Eğer seneye Formula 1'de yarışmayacak olsaydım, başından bu kontratı imzalamazdım" dedi.

PadokF1
 
Ferrari neredeyse transfer parası kadar tazminat öder o yüzden 1 sene daha ferraride..
 
kimi bırakmaz gibi geliyor bana
 
her ne kadar medya aksini söylüyo olsa da hiç bi zaman yakışmadı Kimi Ferrari'ye..
 
Ömer dilin yine mi sürçtü..
Jason kim abi. ??
 
benim de aklıma direkt o geldi ama Jenson demek istedi herhalde..
 
jason button demek istedim ya dilim surtmedi bu sefer:D

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:22 ----------


benim de aklıma direkt o geldi ama Jenson demek istedi herhalde..

dediginiz adamda biliyorsunuzki yetenege benzer hic bir ozellik bulunmuyor yarismasa daha iyi turkiyede ondan daha iyi suruculer mevcut sadece diger kisiler onun kadar sansli olmaz babasi sagolsun
 
Geri
Üst Alt