Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Raikkonen McLaren'e geri mi dönüyor?

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
kimi-raikkonen-face-4.jpg


İngiliz basınında çıkan haberlere göre Kimi Raikkonen, eski takımı McLaren ile gelecek sene için bir anlaşma imzaladı ve şimdi Ferrari ile görüşecek.

Mirror gazetesinde çıkan habere göre Fin pilot, 2006'da Ferrari'ye gitmek üzere ayrıldığı McLaren ile 2010 için bir anlaşma imzaladı.

Eğer Fin pilot, Ferrari'ye '2010 maaşının tamamını vermeyi' kabul ettirirse 2010'da McLaren koltuğuna geri dönecek. 2010 maaşının ise 49 milyon Amerikan doları olduğu tahmin ediliyor.

Raikkonen 2001'de Sauber'le geçirdiği çaylak sezonunun ardından 2002'de Mika Hakkinen'in yerine McLaren'e geçmiş, 2006 sonunda Ferrari'ye geçmek üzere İngiliz takımdan ayrılmıştı.

Gazetede ayrıca Mercedes-Benz'in Nico Rosberg'i McLaren'de Heikki Kovalainen'in koltuğuna oturtmak yerine, BrawnGP koltuğuna oturtacağı haberi de yer aldı.

Ozan Kulcu
TurkiyeF1.com
 
Gitsin yaa,oldum olası sevmiyorum zaten Ferrariye geldi diye iyice gıcık oldum...:D
 
niye şamp. olduğunda gurur duymadın mı sevinmedin mi yani Sezgin abi..
yemeyelim birbirimizi.. :D
 
pek inandırıcı gelmese de inandım abi sana.. :D
 
niye Stig Schumi'ymiş işte.. :D :D
 
Geri
Üst Alt