Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
punto ewo'mu sattım beyaz LEON arıyorum arkadaşlar
beyaz leon'a taktım kafayı sattım arabamı tam bilgim yok ama lpg uyumlu düz motor cupra tamponlu bi leon stylance arıyorum, ayrıca bu araba kaç valf bilen varmı herkes birşey söylüyor 8 diyen var, 16 diyen var???
arkadaşım bahsettiğin araç 1.6 stylance diye tabir edilen araç volswagenin 1996 yılında üretitiği 1.6 litre 8 valf 102 beygir gücündeki ve yaklaşık şehir içi 11 litre benzin yakan genelde o tip leonların kasalarını güç olarak kaldırmayan performansı düşük bir motordur ve lpg de kullanılır...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.