PTT kargo ile ödemeli posta gönderimi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jerky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jerky

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sahibinden'de bir satış yapıcam ama alıcak arkadaşın ne kredi kartı nede banka hesabı var. O yüzden nakit ödeme yapması lazım. Bostancıda oturduğu içinde elden pek mümkün değil. PTT'nin böyle bir hizmeti vardı diye biliyorum, sitesine baktım ama karman çorman. Bide PTT Kargodan memnun olanda yok o ayrı 😀 Neyse bu sistem nasıl işliyor bilen kullanan varmı? Ben postaneye gidip kargomu veriyor ve oradaki memura bunun bedeli Xlira diyorum oda teslim ederken X lirayı alıp bana mı veriyor?

teşekkürler

abi gel haftasonu bu taraflara sen de direkt elden almış olursun olur biter ya.. 🙂

ya Yiğidim geldi aklımada elimde paketle gelmek koydu gibi 😀 ne bilim olmadı öyle yapıcam zaten 😀

ne getircen ki..
ağır bişi mi.. 🙂

bildiğim kadarı ile bi kaç kargo şirketi de ekstra ücret alarak bu işlemi yapıyor

yoo değil aslında büyük bir poşet çözer işi kablo 😀

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Evet Yurtiçide başlamış onlarda %10 komisyon alıyorlar 100TL ye kadar.

bence gel sen abi önemli bişi olmadığı sürece bişiler de yaparız hep beraber..

Traş vaktimde gelmişti 🙂 Tamam bunu elden veririm ama şu sistemide kullanan arkadaşlardan öğrensek iyi olur, çok soran oluyor bu ödeme şeklini.

Evet Yurtiçide başlamış onlarda %10 komisyon alıyorlar 100TL ye kadar.
eskiden sadece anlaşmalı oldugunuzda böyle bir gönderim seçeneği vardı.şuan demekki bireyselide aktif hale gitrmişler ama baya haşırtmış 🙂 100 den sonrasını düşünemiyorum 😀 ptt yi sahibinden de satarken banada bir çok alıcı dedi ama hep teklif edenlere olumsuz cevap verdim,daha önce tecrübem olmadığından.

39,131Konu
763,854Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt