Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

PTT kargo ile ödemeli posta gönderimi?

Jerky

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2009
Mesajlar
3,076
Yaş
41
Arkadaşlar sahibinden'de bir satış yapıcam ama alıcak arkadaşın ne kredi kartı nede banka hesabı var. O yüzden nakit ödeme yapması lazım. Bostancıda oturduğu içinde elden pek mümkün değil. PTT'nin böyle bir hizmeti vardı diye biliyorum, sitesine baktım ama karman çorman. Bide PTT Kargodan memnun olanda yok o ayrı :D Neyse bu sistem nasıl işliyor bilen kullanan varmı? Ben postaneye gidip kargomu veriyor ve oradaki memura bunun bedeli Xlira diyorum oda teslim ederken X lirayı alıp bana mı veriyor?

teşekkürler
 
abi gel haftasonu bu taraflara sen de direkt elden almış olursun olur biter ya.. :)
 
ya Yiğidim geldi aklımada elimde paketle gelmek koydu gibi :D ne bilim olmadı öyle yapıcam zaten :D
 
ne getircen ki..
ağır bişi mi.. :)
 
bildiğim kadarı ile bi kaç kargo şirketi de ekstra ücret alarak bu işlemi yapıyor
 
yoo değil aslında büyük bir poşet çözer işi kablo :D

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Evet Yurtiçide başlamış onlarda %10 komisyon alıyorlar 100TL ye kadar.
 
bence gel sen abi önemli bişi olmadığı sürece bişiler de yaparız hep beraber..
 
Traş vaktimde gelmişti :) Tamam bunu elden veririm ama şu sistemide kullanan arkadaşlardan öğrensek iyi olur, çok soran oluyor bu ödeme şeklini.
 
Evet Yurtiçide başlamış onlarda %10 komisyon alıyorlar 100TL ye kadar.
eskiden sadece anlaşmalı oldugunuzda böyle bir gönderim seçeneği vardı.şuan demekki bireyselide aktif hale gitrmişler ama baya haşırtmış :) 100 den sonrasını düşünemiyorum :D ptt yi sahibinden de satarken banada bir çok alıcı dedi ama hep teklif edenlere olumsuz cevap verdim,daha önce tecrübem olmadığından.
 
Geri
Üst Alt