Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Leon'a bir ara fazlasıyla kafayı taktım.Ancak gerek benzin fiyatları gerekse kasa olarak vazgeçtim.Sıkı pazarlıklar sonucu makyajlı pro ceed dizel 115hp aldım.Görüşlerinizi bekliyorum..
hayırlısı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah. yanlız leonla karşılaştırmak bile bence yanlış. leonun duruşu hatta ismi bile yetiyor. kusura bakma lütfen
hayrlı olsun bende araç baktığımda düşündüğüm araçlardan biriydi fakat iç malzemesi çok kalitesiz geldi bide kia olmasından dolayı vazgeçmiştim aama güzel araç kazasız belasız bin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.