Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Playstation3' e Chip Hakkında Bİlgi

Pascal

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,570
Yaş
40
Arkadaşlar PS3 için chip çıkmış, berberim ben kullanıyorum sorunsuz ve çok memnunum diyor.
Benim en çok aklıma takılan konu online oyunları oynayamıyormuşuz. daha doğrusu güncelleme yapınca online oyun için Chip kullanılamıyormuş.
Hoş online öyle çok çok aşırı sık oynadığım birşey değil ama samimi arkadaşlarımla online oynamaktan, oynerkende Bluetooht kulaklıktan aynı anda konuşmak oldukça zevkli oluyor.

diğer türlü de 180 liraya almayı planladığım oyun Chip sayesinde 10 liraya bile gelmiyor

Sizler ne yapıyorsunuz? Tavsiyeleriniz neler?

Teşekkürler...
 
orjınalınden devam edıyorum sımdı bazı yerlerde o ıslemı yaptıktan sonra ban yedıgımız yazıyor eger dogru ıse uzulurum ben nette oynuyorum cunku
 
hiç ama hiç gerek yok..bunun yanında artık bütün oyunların online bi takım gereksinimleri var..Sony aptal değil.. :)
çip olayı PS1'de başladı ve bitti zaten..
 
Ban olayı gerçek değil sanırım arkadaşlar, sadece makinaya güncelleme yaptıktan sonra Chip çalışlmıyor diye duydum ben

Yiğido gerek yok diyorsun da bir oyuna 180 lira vermek de zoruma gidiyor ya
 
Ban olayı gerçek değil sanırım arkadaşlar, sadece makinaya güncelleme yaptıktan sonra Chip çalışlmıyor diye duydum ben

Yiğido gerek yok diyorsun da bir oyuna 180 lira vermek de zoruma gidiyor ya
bencede gerek yok 180 lira vermeye ama chipe hiç gerek yok bildiğim 1-2 yer var uygun fiyata oyun satan pm atabilirm istersen
 
Jailbreak derim,online oynamayın sizde :D
elimde 20 tane oyun vardı taki ex hdd bozulana kadar ama yeniden indireceğim:eek:

xx
 
Ozan bu tarz b uygulama Xboxtada var ama dedıklerı gıbı banlalıyor aletı onlıne oynadıgında ,hatta ıkıncı elde banlanmıs aletler ucuz ucuz satılıyor.Ps3 tede aynı olay var dıye bılyorum elbet onlıne b ıhtıyac olur sonucta oyunların guncellemelerı flan da yapılıyor hıc onlıne oynamasanda bunlar soz konusu.180 lıra b oyuna vermek kesınlıkle sacmalık 4 oyun alsan zaten sıfır ps3 parasına gelıyor.Ya goze alcaksın yaptırıp yada 180 lerı vermeye devam edıceksın:) hos b oyun konsoluna 700-800 arası b para vermekte ne kadar mantıklı onu da ısın basında sorgulamak lazım :)
 
Ozan GT5'e başlamış mıydın abi..180 değil 120TL GT5 hem de.. :)
bunun yanında D&R'da vs. bazen ilginç kampanyalar oluyo oyun fiyatları konusunda öyle dönemlerde fiyatlar bayaa bi düşüyo..diğer bi seçenek de platinum oyunlar..çok satan bi oyun kısa sürede platinum oluyo zaten bildiğin gibi..en az 50 en fazla 100'e falan geliyo o oyun o zaman..
 
Jb'siz olmaz kesinlikle. 1 senedir oyun almıyorum ben. Hatta kullanmıyorum bile aynı oyunlardan sıkıldığım için. Jb sonrası istediğin gibi oyna. Online hiç oynamıyorum o yüzden sıkıntı olmaz. Ama forumlarda araştırabilirsiniz. Jb'yi kim çıkardı bilmiyorum ama dev-team bi ara duyurmuştu kırmak üzereyiz diye. Iphone 4 jb takip ederken baya içli dışlıydım tweetleriyle :)
 
Geri
Üst Alt