Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Piquet: 'Sözlerimin arkasındayım'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
n_piq_jr_face.jpg


Nelson Piquet Renault takımına karşı bulunduğu suçlamalar konusunda hiçbir korku duymadığını açıklamasının ardından Brezilyalı pilot "pişman olacağı kararı" vermeyeceğini söyledi.

Fransız takımı Cuma günü 2008 Singapur Grand Prix'inde yaşananlar hakkında şantaj yaptığı gerekçesile Piquet ve babası hakkında cezai işlem başlattığını duyurdu. Cuma öğleden sonra Piquet Jr Renault'un yasal işlem başlatmasından korkmadığını söyledi ve FIA'ya doğruları anlattığını dile getirdi.

"Mevcut FIA soruşturması hakkında sporun yönetim kurulu ile tamamen ve dürüst bir şekilde ortaklık içerisinde olduğumu onaylıyorum. Çünkü doğruları söylüyorum ve hiçbir şeyden korkmuyorum, ne ING Renault Takımı'ndan ne de Bay Briatore'den ve bununla birlikte başlayan soruşturmanın etkisinin ve gücünün, harcayacakları büyük kaynakların farkındayım, tekrar pişman olacağım bir karar vermeyeceğim."

"FIA soruşturmasına ve Dünya Motor Sporları Konseyi'ne tamamen güveniyorum sonucun açıklanacağı ve 21 Eylül 2009 tarihine kadar daha fazla yorum yapmayacağum."

Yönetim kurulu başkanı Max Mosley bugün erken saatlerde yaptığı açıklamada olaylar karşısında Piquet'e dokunulmazlık verildiğini söylemişti.

TurkiyeF1.Com
Sertuğ Ünal
 
Geri
Üst Alt