Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

piano black iç kısım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iç mekanı siyah ağırlıklı olan modellere çok yakışıyor ama stylance olan modellerde gri ton ağırlıklı, o yüzden sırıtabilir.
 
boya hiç düşünmedim ben işte kaplatiyim diyorum zaten boya işiyle uğraşıyorum ama düşüniyim bide şunu söyliyim benim senin araçtaki gibi navigasyonlu oynatıcı yok yani orası benim normal cd çalar ben senden bunları alırsam onu ayriyetten mi boyacıtam

senin aracında orjinal cd çalar var ise o kısmı boyatman lazım malesef emre eğer bu iş ile uğraşıyorsan boya bence kaplama ile uğraşma derim benim görüşüm...
 
bu kısımları aracın gövde rengiyle uyumlu halde düşünmek çok keyifli olabilir. cehennem siyahı aracıyla bu kısımların da aynı rengini daha önceden uygulayan bir abimiz çok da güzel yapmıştı bunu.
 
shoplu değilde normal fotosu varsa daha eğer bence iyi görüş elde edebilir ilgilenenler :) şahsen bizzat bende ilgileniyorum onun için istiyorum farklı açıdan shopsuz bi resim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt