periyodik bakım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sofuoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sofuoglu

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aracım 60000 km de ve periyodik bakım zamanı geldi.hangi marka yağ kullanmalıyım? yedek parça olarak filtreler orjinal markası nedir ? birde son olarak bosch yedek parça iyi midir ? benim ilk aracım olduğundan bilmiyorum çoğu şeyi şimdiden teşekkür ederim ..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aracım 60000 km de ve periyodik bakım zamanı geldi.hangi marka yağ kullanmalıyım? yedek parça olarak filtreler orjinal markası nedir ? birde son olarak bosch yedek parça iyi midir ? benim ilk aracım olduğundan bilmiyorum çoğu şeyi şimdiden teşekkür ederim ..

Merhaba. Sizi daha yakından tanımak isteriz. BURADAN kendinizi tanıtabilirsiniz.

Peki şimdi yardımcı olabilecek biri var mı periyodik bakim konusunda

HTC Desire 830 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki şimdi yardımcı olabilecek biri var mı periyodik bakim konusunda

Parçaları orjinal al hava fitresi yag fitresini aracın yagınıda castroll kullanabilirsin bosh marka herseyde iyi degil bilgin olsun

Orjinal parçayı nerden bulurum ki serviste çok mu pahalıdır

Merhaba,

Bugünlerde ben de İbiza 1.2 TSİ DSG Sportourer aracımın 30.000 bakımını yaptıracağım. Bostancı sanayi de 1-2 yer ile konuştum. DSG olduğu için motor yağı farklı dediler. Takribi 600 TL gibi bir fiyattan bahsediyorlar. DSG olmasaydı 500 TL civarında fiyat telaffuz ediyorlar. Muhtemelen bakım için tavsiye üzerine Bostancı'da Özelçi Otomotiv 'e gideceğim. Bakım sonrası izlenimlerimi ayrıca buradan yazarım..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim şimdiden

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt