Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Pazar günü Bayram öncesi Kahve içelim mi?

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
54
Arkadaşlar pazar günü bayram öncesi kahve içelim mi?
pazartesi arefe herkes megul olabilir..bayram Kurban bayramı olduğu için Ramazan bayramına nazaran insanlar daha da meşgul olabilirler..
Hem bayramlaşmış oluruz hemde sohbet ederiz..neden mi pazar..cuma okul bitiminden sonra yola çıkacağım..saat 17 gibi o yüzden cuma buluşmasına gelebilme şansım yok..ve bir buluşmaya gelemedim..vaktiniz fırsanız varsa bir kahve içebiliriz..
yer olarak siz söyleyebilirsiniz..
klasik starbucks olabilir yada istediğiniz bir yer..
 
Abi sen gel yeter.... çay kahve ayran cacık limonata gazoz fanta soda kola çorba herşey içeriz....
 
Bayram dolayısı ile izmire gidiyorum yoksa cok isterdim gelmeyi..
 
Cumartesi aksam Kazasker starbuck olursa katılırım ama pazar olursa kahveyi herhalde Ankara Aksaray yada Pozantı'da falan sizsiz icerim:)
 
varol abım ısterde ben gelmem mı !!! sız yer belırleyın yeter!!
 
teşekkür ederim..valla hep sohbet ediyoruz..yakından tanışmak çok keyifli olacak...şimdiden heyecan sardı..Allah'ın izni ile bir geleyim inşeAllah
faruk pazar dedim cumartesi..geçen düğüne geldiğimde yemek var diye bağladılar liseden arkadaşlar..ama muhtemelen akşam olur da..sizle sohbete başlayınca kaçmak istemem..nasıl olsa vakit var..bakalım onların org..başarılı olacak mı..
 
bana uyar Varol abim konuştuğumuz gibi.. :)
 
Direksiyon sende abicim, nasıl istersen öyle olsun:)
 
Geri
Üst Alt